Min Samling

Min samling av dockskåp är av blandat slag. Mest tycker jag nog om hemmabyggen och som har en liten historia bakom sig. Kanske en far som har lagt ner hela sin själ i att bygga ett fint dockskåp till sin dotter. Det är historia!

Samlar på sådant jag tycker är fint och försöker få det att passa ihop i mönster och form. Ibland när jag sätter in en möbel i ett dockskåp så känns det bara så fel även om den egentligen hör hemma där. Så jag möblerar som jag själv vill. Det är ju det som är det roliga. Precis som på riktigt. Ingenting är väl egentligen fel.

Mycket av det jag har köpt har varit i dåligt skick och jag har renoverat med gamla tapeter och golv i mån om tillgång. Lite skavanker är ju ändå charmigt. Det ska ju synas att det har använts.

Samlingen består ju även av andra saker som har med barnens lek förr i tiden att göra. För att se en del av min samling kan ni här kika i mitt fotoalbum och jag hoppas ni ska få en trevlig stund med nostalgikänsla.

Jag vill också uppmärksamma er på att alla bilder tillhör mig och får ej kopieras utan mitt godkännande.

”When is many toooo many?”

Jag blir jätteglad om ni har något till min samling där saker och ting får leva vidare för framtiden. 🙂 Har ni något som skulle platsa i mitt museum så är jag mer än tacksam om ni hör av er. Det ger glädje åt andra som besöker museet. chrissy@palandet.se